LED pærer

 


Dekorative LED pærer


Flot Farvegengivelse

Samme Størrelse og Facon

Varmt lys

Fuld Lysstyrke

Stor Besparelse

2 års GarantiStørrelse og Facon

Endelig en LED sparepære som man kan holde ud at se på. Længe har vi måtte leve med spaceagtig og klodsede LED pærer med dårligt lys, og som kun har været med til at skæmme de flotte lysekroner.

Nyeste LED Filamentpære som  Scandic-LED forhandler  har samme størrelse og facon som vi kender det fra glødepæren, og endnu vigtigere:

 


Høj Farvegengivelse

Med en CRI / RA på 92 er LED pæren nu på et niveu hvor den kan erstatte glødepæren.  Alle farver bliver gengivet korrekt modsat mange  andre pærer som stadig kæmper med stor ubalance i de 3 grundfarver, så de enten lyser for rødt, blåt eller grønt. Med nyeste LED er det endelig lykkedes at forene udseende og rigtig farvegengivelse.

 


Varmt Lys

Nu behøver man ikke længere at længes tilbage til den gode gamle glødepære. Med nyeste LED  kan glødepæren nu erstattes fuldt ud og har et lige så behageligt varmhvidt lys som glødepæren. (samme ÆGTE farvetemperatur på 2500/2700 Kelvin)


 

Høj lysstyrke

Den sidste ting der har manglet, har været at få dem til at yde den samme lysstyrke ( kaldet Lumen ) som glødetrådspæren. I dag kan denne  LED pæren erstatte  stort set alle pærer med samme høje lyskvalitet.Er alle LED pærer ikke bare ens

- de ligner jo hinanden  ?

Langtfra! Det bugner af LED pære til ingen penge og af meget ringe kvalitet.  Da man skal se på lyset de næste mange år, vil man nok ærgre sig over at man ikke valgte rigtigt første gang. Langt de fleste LED pærer på markedet idag kan ikke levere en ordentlig farvegengivelse og ofte passer angivelserne på pakken slet ikke.  Køber man en ordentlig pære spares der penge i hverdagen, uden at man tænke over det, og uden at længes tilbage til den gode gamle glødepære.Stor Besparelse

Lavt forbrug. De bedste Led pærer bruger kun ganske få watt I forhold til glødepæren.

Eksempel:

3,6 watt svarer til en 25 watt glødepære, hvilket selvsagt giver en kæmpe besparelse på de stadig stigende elpriser. ( 8 watt svarer til en 75 watt)


 

15 x Længere Levetid

Led pæren holder i ca 15000 timer, hvor en almindelig  glødepære kun holder i ca 1000 timer.  Så alene i indkøb af pærerne er det en kæmpe besparelse, hvis man regner ud hvad tilsvarende 15 stk pærer skulle koste.


Besparende Udskiftning

Udskiftning af pærer er ikke altid lige let og kan koste mange arbejdstimer for større virksomheder.   Her er der mange penge at spare på arbejdstimer hvor pærene nu kun skal skiftes hver femtende gang.


Svært tilgænglige steder

Nogle  pærer  sidder vaskelige og utilgængelige steder, der gør dem omstændige at udskifte.  Der er det en stor lettelse for mange at de nu kun er hver femtende gang at pærerne skal skiftes


Lav Varme

Den lave varme de udvikler gør at  ledninger, fatninger og lysekroner bliver skånet. Hvordan det ?  Den kraftige varme fra glødepæren gør, at fatninger og ledninger, som består af plastik, mørner og krakelere tidligere de steder hvor de udsættes for varme.

Lysekroner bliver hurtigere beskidte, da varme fra glødepæren tiltrækker snavs i lokalet, det er især noget man lægger mærke til på prismelysekroner.


Dæmpbare

LED pæren kan lysdæmpes og fungere allerede sammen med mange standard lysdæmpere. Ellers kan anbefales  LK LED lysdæmper, som er særligt velegnet til LED.

Skydelysdæmper     548,-

Touch Lysdæmper 748,-Scandic-LED

- Nu som glødepæren


Almindelig Kertepære

  E14  ( Lille fatning )

Henholdsvis Krone og Kertepære


Som bruges til rigtig mange kroner

og som passer til alle med lille fatning.


Dæmpbar

4 watt Dæmpbar Kr. 98,-  ( 25 watt )

2 watt Ikke dæmpbar Kr. 88,- ( 20 watt)
Almindelig Standard pære

E27 ( stor fatninger  )

Henholdsvis Krone og Standard


Dæmpbare

4 watt Dæmpbar Kr. 98,-   ( 25 watt )

6 watt Dæmpbar Kr. 119,- ( 45 watt )

8 watt Dæmpbar Kr. 148,- ( 75 watt )


Special Dekorationspære


Edison 6 watt Dæmpbar

Globepære 6 watt Dæmpbar

Alle i samme høje kvalitetAntiqueKronen     Elbagade 35     2300 København S     Tlf: 4141-4138     Kontakt@AntiqueKronen.dk