Special Belysning


Special Belysning


 Vi  opfylder  ønskerne 

Har du helt specielle ønsker til hvordan belysningen skal udformes , opfylder vi dem gerne.  Det kan være spændende på visse typer kroner at kombinere gammelt med moderne. Det kan tilmed have mange fordele at gøre det på denne måde.

Ønsker man at installere elektrisk belysning på en krone der endnu kun er til stearin kan det med fordel gøres i inderkransen, hvor det vil være mest skånsomt. Den kan stadig bruges til stearin  ved særlige lejligheder, som den var tiltænkt fra start, og til daglig med praktisk elektrisk belysning. Det har tilmed den fordel at der ikke skal bores i den fine gamle krone, som da stadig vil fremstå orginal.

Kertelys


Er valget at det elektriske skal sidde udvendigt på lysarmene ,har vi også specille løsninger hertil og et stort udvalg af størrelser. Specielt har vi taget nogen hjem som er lidt  smallere som passer bedre til de Franske kroner, som vi igen efter ønske tilpasser efter mål.               


Herunder en sjælden lille  Blikingekrone som skulle monteres til elektrisk og hvor standard kertelys ville virke alt for voldsomt til den lille krone, som   istedet blev monteret med små kertelys vi selv fremstiller.

Halogen


Halogen er meget diskret som lyskilde og fylder ikke meget i modsætning til standard kertelyspære.  På eget værksted fremstiller vi flotte diskrete Halogenlysskinner, til at sætte i inderkransen hvor den næsten ikke ses. Den  måler kun 6x6 mm. og følger inderkransen tæt hele vejen rundt . Den fremstår som en naturlig del af kronen. Der er ingen ledninger på selve lysskinnen. Den er selvsiddende ,det vil sige at der hverken skal bores, limes, loddes eller skrues for at få skinnen til sidde, som kun kan lade sig fordi skinnen bliver indivuduel tilpasset med stor nøjagtighed.

Halogenskinnen bygges til normalt forbrug optil 300 Watt, som kan reguleres med lysdæmper efter behag, og kan efter ønske fås med endnu større lysstyrke.Billed ovenfor:  Toppen  til en Gustaviansk prismekrone.

Halogenskinnen  er lagt bagved kransen. Den store hovedekrans har ligeledes  fået en  tilsvarende lysskinne.


Lysestager


Lysestager kan sagtens forvandles til et par flotte praktiske lamper

Har du et par flotte lystager  kan vi lave dem om til et par lamper. Ud over det viste, kan det også gøres med høje  kertelys og en lidt mindre skærm end her.